Skip to Store Area:

0 items

Despre noi

Bine ai venit în Lumea Perfect Mind!

Perfect Mind activează din 2009 și este o lume a dezvoltării personale și spirituale, care vizează transformarea pozitivă și evoluția conștientă. 
În acest spaţiu pozitiv beneficiaţi de un magazin on-line prin care puteți achiziționa CD-urile Perfect Mind (programe de stimulare cerebrală sonoră) - un rezultat excepțional al cercetărilor științifice moderne.

Datorită efectelor terapeutice generate asupra ființei umane, CD-urlle Perfect Mind sunt unice la ora actuală pe piața din România. CD-urile Perfect Mind reconfigurează subconștientul și modul de gândire prin antrenament cu sugestii pozitive și frecvențe cerebrale. Echilibrează dizarmoniile energetice, acționează cu efecte terapeutice remarcabile în optimizare cerebrală și în sincronizarea emisferelor, contribuie la vindecarea emoţională şi susține restabilirea sănătăţii.

CD-urile Perfect Mind sunt instrumente terapeutice moderne, care generează Câmpuri Energetice Armonioase, unde coerente prin excelență, care se difuzează gradat în întreaga ființă, generând o reechilibrare a funcționării tuturor organelor corpului.

Prin programele audio, conferinţe, workshop-uri şi seminarii, precum și prin interviuri și articole, Perfect Mind oferă acces tuturor la reechilibrarea sănătății, la dezvoltarea personală și la transformarea nivelului de conştiinţă.

Perfect Mind îmbină Ştiinţa cu Spiritualitatea şi pune în acord profunzimea inimii cu puterea creierului.
Deviza Perfect Mind este: "Mintea perfectă este aceea care lasă Inima să se exprime." 
 

Echipa Perfect Mind

https://www.facebook.com/perfectmind.ro

https://www.youtube.com/channel/UCI_RJimBfeuPrsBnE27fIVg


Produse Perfect Mind